DTG štampa je najsavremenija tehnika štampanja majica te možete očekivati neverovatno jasne boje i detalje na samom tekstilu.

  Željeni motiv štampa se direktno u tkaninu. Bilo da imate dizajn po želji ili želite da Vam kum napravi dizajn za Vas, kvalitet je zagarantovan.

  Neverovatna preciznost, perfektan otisak i kristalno jasne boje su samo jedne od stvari koje krase ovu vrstu štampe. Da bi dizajn lepo ‘ulegao’ u majicu, neophodno je da majica bude od 100% pamuka kako bi tehnika DTG štampe bila što realnija. Kum je za Vas pripremio samo najkvalitetniji pamuk domaće proizvodnje koji nećete želeti da menjate ni za jedan drugi.

PREDNOSTI NAŠE ŠTAMPE?

ukoliko želite da nas kontaktirate, javite nam se preko mejla

Za sva pitanja i nedoumice u vezi porudžbine -> slobodno nam se javite emailom i rado ćemo vam pomoći.

Email: [email protected]

CENA MAJICE SA ŠTAMPOM

  Kum i ove godine ima trajno niske cene i najbolji kvalitet na tržištu. Bilo da tražite majicu za svoju voljenu osobu ili želite da brendirate svoju firmu, Kum vam pomaže da svoju zamisao pretvorite u realnost.

  Majice za voljene osobe, firme, mature, venčanja, 18e rođendane, proslave, sportske klubove, humanitarne organizacije.. Za sve vaš Kum ima rešenje a to je kvalitetne majice sa štampom.

izaberi gotov dizajn na majici

Široka ponuda gotovih majica, dukseva, šolja, kapa, jastuka..

ZATRAŽI POSEBNU PONUDU

Ukoliko želiš posebnu sliku da staviš na proizvod ili želiš da naručiš veći tiraž kontaktiraj nas 

ŠTAMPA NA MAJICAMA

 Kum nudi veliki izbor štampe na majicama, od poznatih crtanih fiilmova pa do rođendanskih poklona. Proces koji koristimo je sažet od par koraka, a finalni produkt predstavlja pravo zadovoljstvo kod kupaca.

  • Izrada pripreme za štampu
  • Stavljanje pripreme u program za štampanje čime zvanično otpočinje proces štampanja
  • Finalni proizvod – nakon par minuta dobija se majica sa gotovom štampom

Sa preko 4+ godina iskustva u pružanju usluga štampanja majica, garantujemo na 100% povraćaj novca ukoliko niste zadovoljni kvalitetom štampe ili proizvoda. Na usluzi smo Vam 7 dana u nedelji, sve što treba da uradite jeste da nas pozovete ili pošaljete mejl sa Vašim pitanjem.

Primer štampe na majici

GOTOVI MOTIVI MAJICE SA ŠTAMPOM

  Pored usluge štampanje po želji, Kum vam nudi i gotove motive koji su spremni za štampu. Kum bira samo popularne i svima poznate dizajne, a na Vama je samo da izaberete Vašu novu omiljenu majicu. Ukoliko želite da predložite kumu neki dizajn ili motiv na tekstilu, slobodno nas kontaktirajte. Svake nedelje ubacujemo nove dizajne u prodaju, tako da pratite našu ponudu na Instagram stranici: @kodkuma ili jednostavno na našem sajtu kodkuma.com

POSTUPAK IZRADE VAŠE MAJICE

  Ukoliko želite da Vam kum izradi majicu po želji, postoje par stvari koje bi trebali znati:

  1. Osmislite kakav dizajn biste želeli i za koju priliku. Da li je to matura, uniforma za kafić ili poklon svojoj voljenoj osobi, treba jasno deklarisati namenu.
  2. Treba znati koliko je komada potrebno da se uradi.
  3. Potrebno je poslati dizajn/pripremu kako bi je kum sredio za štampu. Kum proverava da li je kvalitet slike zadovoljavajući, da li treba da se ukloni pozadina, da li je dobar format itd..
  4. Ukoliko nemate tačno zamišljen dizajn, kontaktirajte kuma kako bi Vam pomogao u odabiru.

 Cena štampe na majici umnogome zavisi od količine komada naručenih. Ukoliko želite veći tiraž, kum je spremio specijalne popuste. Kontaktirajte kuma za više informacija o ceni izrade majica i ostalih odevnih predmeta. Ako imate Vaše majice i tražite samo od kuma da Vam izradi štampu, možete očekivati brzu i povoljnu izradu, i u roku od 24h.